Ne pasă!

INFINE SMART SOLUTIONS este o firmă cu capital integral privat, constituită in anul 2017 de către asociații Vicențiu Neagoie și Ionel Cionca. Pasiunea noastră comună ne-a determinat să inființăm această firmă cu profil IT – automatizări – porți – supraveghere video.

Experiența asociaților de peste 20 de ani in domeniu iși spune cuvântul in serviciile oferite de firma noastră. În echipă am cooptat și alți colegi, la fel de dinamici ca și noi, astfel incât serviciile oferite de noi să fie de cea mai buna calitate. Și ne bucuram împreună pentru fiecare proiect încheiat cu succes!

Numele societății noastre ne caracterizează și l-am ales pentru a exprima modul nostru de gândire cu privire la îndeplinirea proiectelor. Suntem capabili să identificăm cele mai bune soluții, oricare ar fi provocarea. Pentru că ne place ceea ce facem, ne punem toata ambiția în rezolvarea oricărei probleme.

Obiectivele noastre îndrăznete s-au concretizat, astfel că la sfarsitul anului 2018, la numai un an de la infiintare, am obținut locul 2 în topul firmelor din județul Bistrița-Năsăud, în categoria noastră.

Suntem focusați în mai multe direcții, astfel încât gama noastră de produse și servicii este variată.

Executăm lucrări de proiectare și instalare sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă și control acces, pentru care deținem autorizația nr. 4800/T/2018, eliberată de IGPR.

Executăm lucrări de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu, pentru care deținem autorizația nr. 9074/2019 eliberată de IGSU

Executăm lucrări de proiectare a sistemelor si instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare in caz de incendiu, pentru care deținem autorizația nr. 9071/2019 eliberată de IGSU

Executăm lucrări de proiectare a sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor, pentru care deținem autorizația nr. 9065/2019 eliberată de IGSU

Furnizăm soluții complete de automatizare pentru toate căile de acces in locuințe, spații comerciale, hale industriale și depozite.

Producem, comercializăm și montăm toate sistemele de uși secționale, industriale, speciale, de garaj, etc.

Oferim de asemenea servicii IT din sfera rețelelor de calculatoare, de la vânzare și configurare componente de calculator, cablare structurată până la depanare și instalare software.

Am achiziționat prin programul Start-up nations o linie completă pentru producerea sistemelor electronice de comandă pentru produse IoT (internet of things), cu ajutorul căreia am creat câteva prototipuri de sisteme inteligente de iluminat și module de comandă pentru automatizări industriale. Dezvoltăm în continuare acest proiect și dorim să il creștem până la crearea unui brand național cunoscut.

Pentru că ne plac lucrurile frumoase, ne pasionează și crearea obiectelor de mic mobilier și decorațiuni interioare.

Dacă doriți să ne cunoașteți mai bine, vă invităm să ne vizitați tot siteul și să ne urmăriți pe toate canalele noastre de comunicare. Promisiunea noastră este că vom fi mereu aceeași: determinați, hotărâți și dedicați lucrurilor care ne plac.