Automatizare căi de acces industriale

Pentru că în industrie timpul joaca un rol deosebit de important, este necesar ca accesul in zonele de producție să se facă fluid și extrem de rapid. Astfel se dezvoltă in continuu noi soluții pentru contolul accesului in spațiile destinate producției, depozitării și desfacerii de mărfuri.

Fiind destinate uzului industrial, automatizările astfel concepute, sunt robuste, create din componente extrem de rezistente pentru a asigura un număr mare de cicluri de deschidere, respectiv închidere zilnic.

Automatizare porți batante

Sisteme industriale pentru porti batante – Gama variată oferită de producătorii de automatizări de porți batante include brațe cu operatori liniari, cu brațe articulate sau sisteme subterane. Brațele liniare sunt disponibile atât în ​​operatorul electromecanic al porții batante, cât și în versiunile hidraulice.Fiecare automatizare de poartă batantă oferită de Infine Smart Solutions include un sistem de eliberare manuală pentru a acționa manual poarta în cazul în care se produce o pană de curent, iar opțional se poate monta un sistem de backup cu baterii de rezervă. Automatizările noastre se caracterizează prin ușurința lor extremă de utilizare, acționarea făcânduse prin simpla apăsare a butonului de telecomandă, a grupului de control sau printr-o aplicație pe telefonul mobil.

În funcție de greutatea și lungimea canaturilor vă vom oferta soluția optimă.

Va rugăm să ne contactați cu încredere.

Automatizare porți culisante industriale

Infine Smart Solutions vă oferă o gamă largă de modele de porți culisante automate. În funcție de greutatea și lungimea porții, vom găsi soluția cea mai bunăpentru automatizarea porților dumneavoastră. Toate automatizările pentru porți cullisante oferite, sunt echipate cu un motor electric performant, pentru a face față cu succes unui număr foarte mare de deschideri/inchideri zilnice. Acestea sunt prevazute cu pârghie pentru deblocare, oferind posibilitatea de deschidere manuală în cazul unei intreruperi a alimentării cu energie electrică. Toate automatizările de porți culisante sunt testate complet în toate condițiile de mediu pentru a rezista in orice fel de împrejurări. Sistemul de automatizare este prevăzut cu cremaliere metalice pentru a putea fi folosite pentru o perioada indelungată de timp. Rola de angrenare este de asemenea din metal, iar limitatorii sunt magnetici.

Automatizare rulouri

Oricare ar fi rulourile sau copertinele pe care doriți să le automatizați, Infine Smart Solutions vă oferă o soluția perfectă pentru automatizarea acestora.
Oferta noastră cuprinde o gamă completă de motoare tubulare concepute pentru a automatiza orice fel de a rulourilor sau copertinelor. Fiecare motor tubular oferit de noi este prevăzut cu întrerupătoare de limitare încorporate și un instrument specific pentru a le configura ușor. Automatizările au fost astfel proiectate să funcționeze făra a modifica parametrii de lucru ai rulourilor sau copertinelor și includ un sistem de deblocare manuală pentru a permite deschiderea acestora în caz de defecțiune electrică când automatizarea rulourilor nu poate funcționa. Automatizarea rulourilor industriale este folosita în principal ca măsură de securitate pentru a asigura condițiile optime de producție.

Automatizare uși glisante

Vă oferim soluții de automatizare atât pentru ușile glisante simple, cât și pentru ușile glisante duble. Automatizările sunt concepute pentru a deschide și închide rapid ușile
glisante. Apropierea persoanleor este detectată cu ajutorul senzorilor radar, iar protecția persoanelor este asigurată suplimentar cu un sistem de fotocelule. Datorită angrenajului cu curea dințată trapeizoidala, ușille vor funcționa rapid si silentios. Toate componentele sunt de calitate superioară și oferă cele mai noi tehnologii pentru siguranța și comoditatea utilizatorului.

Fiecare automatizare de uși glisante de la INFINE SMART SOLUTIONS este conformĂ cu cele mai noi directive europene și include standarde de calitate premium încorporate. Funcțiile sistemului automat de uși glisante, cum ar fi încetinirea și detectarea obstacolelor, sunt doar două dintre caracteristicile pe care le include fiecare produs de operator de uși glisante oferit de noi. Ușile batante automate, pe de altă parte, sunt aplicații alternative în bănci, restaurante, spitale, supermarketuri, birouri, hoteluri, magazine etc. Automatizarea ușilor batante este echipată cu detectarea obstacolelor în timpul deschiderii și închiderii.

Bariere acces

Oferta noastră constituie o linie completă de bariere automate, incluzând atât modele de mare viteză, cât și modele de utilizare comercială intensivă. Comercializăm si instalăm bariere auto electromecanice cu braț de pana la opt m. Barierele sunt destinate folosirii intensive, cu un regim multiplu de lucru, putănd să ajungă in funcție de nevoi pentru o deschidere/închidre în regim continuu. Vă rugăm să ne contactați pentru a putea personaliza oferta dumneavoastră.

Sistem automat de parcare. Infine Smart Solutions vă pune la dispoziție de asemenea și o soluție completă și profesională pentru gestionarea parcărilor: echipamentele oferite includ plata automată cu stații automate de intrare și ieșire, fiind doar câteva dintre sutele de configurații posibile pe care le puteți avea și pentru a vă crea propriul sistem de parcare.

Cilindri retractabili

Gama completă de cilindri electromecanici retractabili automate pentru protecția și siguranța tuturor zonelor care necesită acces controlat.
Înălțimea tijei 500 și 700mm. Ideal pentru contexte de interes arhitectural deosebit, care garantează fiabilitate maximă în timp și necesită o întreținere minimă.

Se pot furniza ca unitate integrată sau cu carcasă exterioară separată de operator pentru a permite in faza de construcie (turnare beton sau asfalt) să fie efectuate săpăturile și finisajele, fără a afecta integritatea cilindrilor. Cilindrii vin cu o flanșă pătrată, ce permite o integrare arhitectonică perfectă și, prin urmare, o mai bună inserție în întreaga gamă de contexte urbane.

Capacul conic al tijei și garnitura flanșei EPDM asigură o protecție extrem de eficientă împotriva pătrunderii mizeriei între cilindru și carcasa exterioară, ceea ce face ca întreținerea unității să fie ușoară.

Pentru orice soluții, vă stăm cu plăcere la dispoziție. Vă rugăm să ne contactați.