Infine Smart Solutions execută lucrări de instalare, proiectare și mentenanță a sistemelor de supraveghere video dedicată firmelor.

Apărarea afacerii dvs., protejarea activelor și descurajarea criminalității sunt esențiale dacă doriți să vă păstrați afacerea și angajații în siguranță. Dar dacă v-ați îngrijorat vreodată că un sistem de securitate este prea complicat sau că agenții de pază sunt prea scumpi, am creat un sistem profesionist conceput pentru nevoile dvs.

Serviciile noastre de securitate combină camere de securitate, alarme și alte tehnologii, pentru ca afacerea dumneavoastră să fie în siguranță. Astfel, folosind cele mai noi tehnologii in domeniu putem sa creem un sistem complex, profesional de monitorizare video a intregii activități, ajutandu-vă să vă gestionați eficient afacerea.

Cu un sistem de securitate gestionat profesional veți obține:

Înregistrare video 24/7

Vizualizare la distanță de la un computer, smartphone sau tabletă

Primirea de alerte privind violarea securității afacerii dvs., după scenarii prestabilite.

Vizionarea videoclipurilor de securitate în timp real vă ajută să observați o activitate suspectă în direct, crescând timpul de răspuns, scăzând infracțiunile și alte activități. Camerele de supraveghere cresc, de asemenea, eficacitatea forțelor de securitate – în loc să fie limitate de ceea ce pot vedea în jurul lor, camera de monitorizare a persoanei poate urmări mai multe fluxuri simultan și direcționează securitatea către zonele care au nevoie de ea

Noile tehnologii inteligente de supraveghere

Analiza inteligentă de date și date inteligente bazată pe tehnologiile de ultimă generație și expertiză acumulată în date mari, cloud și 5G – revoluționează industria supravegherii video, transformând-o dintr-un model de colectare video simplu, într-unul de 360 ​​° conștientizarea datelor, trecând de la percepția de bază spre previziune inteligentă și predicție inteligentă.

S-a văzut că supravegherea cu implicarea deplină a operatorilor umani are anumite inadvertențe, precum costul ridicat al forței de muncă, variații în captarea de lungă durată și capacitatea limitată de monitorizare pe mai multe ecrane. Sistemele tradiționale de supraveghere sunt completate și chiar înlocuite de sistemele avansate de supraveghere inteligentă (AISS), deoarece acestea din urmă sunt utilizate pentru identificarea comportamentului și a modelelor anormale din videoclipuri, prin dezvoltarea tehnologiilor de inteligență artificială, recunoașterea modelelor și viziunea computerului. Acest lucru permite monitorizarea cu exactitate a mai multor scenarii de către câțiva observatori. În ultimii ani, piața de supraveghere video a cunoscut o transformare majoră în sisteme de supraveghere video de a treia generație, trecând la video IP din video analogic tradițional, provocând o mai bună putere de procesare și un algoritm îmbunătățit de compresie

Pentru mai multe amanunte despre IVS

Creșterea siguranței școlare cu supraveghere video

Siguranța școlară continuă să fie o preocupare principală, iar un sistem de supraveghere video poate fi o parte importantă a sistemului de securitate al școlii. Sistemele de supraveghere video vă ajută să monitorizați activitățile din jurul școlilor și să vedeți in timp real tot ceea ce se întâmplă, prevenind incidentele majore.

Cea mai frecventă utilizare a unui sistem de supraveghere video școlară este creșterea siguranței elevilor și a personalului.  Camerele de supraveghere, amplasate strategic, avertizează elevii sau studenții și chiar cadrele didactice că sunt monitorizați, ceea ce poate descuraja producerea evenimentelor nedorite.

Sistemele de supraveghere video sunt, de asemenea, instrumente utile pentru crearea sistemului dvs. de gestionare a vizitatorilor. Camerele video pot fi amplasate la toate intrările din clădire pentru a alerta personalul biroului la sosirea unui vizitator.

De asemenea, este posibil să doriți să utilizați camerele pentru a monitoriza toți vizitatorii pentru a vă asigura că se înregistrează la birou, se înregistrează la recepție și respectă conduita școlii în ceea ce privește contactul cu elevii.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemelor moderne de supraveghere video IP este ușurința monitorizării camerei – sistemele dvs. sunt accesibile prin monitorizarea în direct de către ofițerii de securitate de la școala dvs., împreună cu vizualizarea la distanță și mobil, chiar și atunci când nu sunteți pe site!

Importanța monitorizării la distanță

Unul dintre cele mai importante avantaje ale sistemelor moderne de supraveghere video IP este flexibilitatea în gestionarea video. Astfel cu sistemul conectat la internet, printr-o legatură securizată veți avea acces oricând la înregistrări și la supravegherea in timp real. Pe de altă parte, o aplicație mobilă vă permite să vă conectați la sistemul dvs. folosind un telefon inteligent.

Există aplicații mobile pentru gestionarea de la distanță a sistemului dvs. de supraveghere video atât pentru sistemele IOS, cât și pentru cele Android, aplicații folosite de majoritatea producatorilor de sisteme de supraveghere video.

Acest lucru oferă managerilor și personalului de securitate o flexibilitate sporită în ceea ce privește modul în care răspund problemelor de la serviciu, chiar dacă nu sunt prezenți fizic in clădire.