Smart House

Infine Smart Solutions vă oferă soluții penru transformarea casei dumneavoastra într-un Smart House

Smart House sau casa inteligentă, oferă proprietarilor de case securitate, confort, comoditate și eficiență energetică, permițându-le să controleze dispozitivele inteligente, printr-o aplicație inteligentă pentru acasă. smartphone sau alt dispozitiv în rețea. Prin conceptul IoT , sistemele și dispozitivele inteligente pentru casă funcționează deseori împreună, împărtășind între ele date despre consumul consumatorilor și automatizând acțiuni bazate pe preferințele proprietarilor de case.

O casă inteligentă este o casă care are sisteme automatizate extrem de avansate pentru a controla și monitoriza orice funcție a unei case; iluminat, controlul temperaturii, multi-media, operațiuni de securitate, ferestre și uși, calitatea aerului sau orice altă sarcină de necesitate sau confort îndeplinită de un rezident al casei..

Avantajele Smart House

Economisire de energie (și bani)

Prin noile termostate inteligente se poate automatiza precis si rapid incălzirea sau răcirea locuiței. Acest lucru va duce la reducerea facturii dumneavoastră de energie (curent sau gaz). Alte produse, cum ar fi becurile și alte aparate electrice conectate pot utiliza mai puțină energie prin oprirea din funcțiune atunci când nu sunt utilizate.

 O mai bună siguranță și siguranță

În timp ce puteți cumpăra sisteme de alarmă pentru a vă proteja casa, casele inteligente pot oferi un plus de securitate. Luminile conectate, camerele de luat vederi și chiar soneriile ușilor pot ajuta la o locuință mult mai sigură. Dacă sunteți plecat de acasă  și cineva vă verifică casa este posibil ca aceste tipuri de dispozitive să îi sperie.

Tratarea sarcinilor obișnuite ale gospodăriei

Dacă doriți să va luați de pe cap unele dintre sarcini de la domiciliu, dispozitivele inteligente vă pot ajuta. Aspiratorul robot, perdeaua automată, mașina de spalat care porneste automat un ciclu de spălare, frigiderul care comandă un aliment cănd sesizeaza că stocul se apropie de sfârșit sunt doar câteva din exemplele care pot face viața mai ușoară prin intermediul acestor dispozitive.

A face casa mai distractivă

Smart-house vă permite să vă distrați, să fiți la curent cu ultimele noutăți in moduri noi si interesante. Difuzoarele conectate, combinate cu asistenți digitali, pot reda muzică, oferi noutăți și scoruri sportive și chiar vă pot ajuta să controlezi și alte dispozitive conectate.

Infine Smart Solutions comercializează și instalează sisteme inteligente produse de terți, dar a dezvoltat și propriul sistem de Smart House, bazat pe Raspberry Pie, OpenHab2, senzori, module de releu și placa de dezvoltare Arduino. Pentru mai multe detalii, puteți consulta secțiunea noastră de fabricare de electronice.

Pentru orice detalii vă rugăm să ne consultați!