Finisaje
Texturi

Uși de garaj tip rulou

Aceste uși garaj tip rulou se potrivesc situațiilor în care spațiul de montare al ușii este restrans sau anumite elemente deja montate pe tavan nu permit instalarea căilor de rulare pentru usa secțională. Rulourile pot fi utilizate și în alte situații decât ușile de garaj, de exemplu ca element de siguranță la intrarea într-un spatiu comercial, caz în care estetica le impune.

Ușile de garaj de tip rulou sunt confecționate din materiale de calitate, care garantează rezistența în timp împotriva acțiunii factorilor meteorologici. Ușile de garaj de tip rulou sunt formate din lamele din aluminiu cu grosimea de 18.5 mm ce se ruleaza într-o casetă specială pentru pozitia deschis. Diferența dintre o ușa de garaj tip rulou și o ușă de garaj secțională este că aceasta se poate strânge prin rulare deasupra golului de intrare și deci posibilitatea de instalare este mai avantajoasă din punct de vedere a spațiilor utile.

Față de ușile secționale, formate din panouri late, rulourile sunt construite din lamele metalice înguste ce se strâng (ruleaza) într-o caseta de dimensiuni reduse, astfel încât construcția este foarte compactă. Lamelele sunt ușor de înlocuit, iar oblonul de închidere reactioneaza imediat la intâlnirea obstacolelor, evitand accidentele. Caseta poate fi plasată în exteriorul sau în interiorul deschiderii.

Daca aveți întrebari,despre usile de garaj tip rulou, vă rugăm sa ne contactați pentru mai multe informatii