CaracteristiciDetalii uși de garaj basculante
Blatul ușii*Blat pe suport dintr-o singură bucată, confecționat din oțel galvanizat vopsit în câmp electrostatic; *2 profile orizontale pentru întărire; *Echilibrarea greutătii cu sistem multifuncțional de siguranță cu arcuri prin brațe de pârghii.
Cadru*Rame din țeavă cu profil dreptunghiular pe trei părți; *Cu profil inferior opritor care se poate fixa în șuruburi; *Sistem de arc multiplu de siguranță împotriva prinderii și a răsturnării.
Sine*Șine de ghidaj cu siguranță la blocare
Inchidere*Inchidere specială pe ambele părți (reglabilă) cu mai multe funcții de închidere, broască cu semicilindru fasonat cu 2 chei; *Mâner exterior rotund din plastic rezistent la intemperii, în interior mâner în cruce.
Role*Din plastic rezistent la uzura *Toate locașele cu bucșe din plastic

Uși de garaj basculante

Ușile de garaj basculante oferă nenumarate avantaje și sunt extrem de simplu de utilizat.

Modul de fabricare a acestor uși garantează siguranță pentru tine și familia ta: un comutator de suprasarcină, fotocelule, arcuri speciale pentru echilibrare, forma ghidurilor și rolelelor de ghidare cu rulment

Ușile de garaj basculante sunt ideale pentru garaje individuale de folosință privată, neîncălzite sau pentru renovat garaje prefabricate. Ușile se utilizează la garaje cu lațimi de la 2375mm la 2500mm și înăltimi de la 2000mm la 2250mm.

Ușile de garaj basculante se pot monta la orice tip de garaj cu condiția ca pe tavan să nu existe elemente constructive care să împiedice bascularea ușii (țevi, grinzi, instalații electrice, etc.). Înăltimea recomandată a tavanului este cu minim 125mm mai mare decât înăltimea ușii. Pentru îmbunătățirea gradului de izolare termică și fonică a ușii, se poate monta un kit de izolație cu plăci de poliuretan.

Pentru siguranța sporită, ușa este dotată cu un un sistem de arc multiplu, care asigură ușa împotriva căderii. Arcurile sunt dimensionate și calibrate în funcție de mărimea și greutatea ușii, iar daca unul dintre arcuri se rupe, celelalte arcuri rămase intacte sustin ușa.

Pentru a asigura protecția împotriva prinderii degetelor, arcurile au fost proiectate cu spiralele mici, iar ușa dispune de capace suplimentare din PVC, aflate deasupra brațelor pârghiilor. Astfel, distanța dintre spirele arcurilor este atât de mică, încât nici măcar degetele copiilor nu se pot prinde in ele.

Daca aveți întrebari,despre usile de garaj basculante, vă rugăm sa ne contactați pentru mai multe informatii