Uși de garaj cu panouri fără linii (neted)

Dacă dorești să pui accent pe estetică recomandăm ușile de garaj cu panouri fără nicio linie. Dacă ai o casă modernă și cochetă contează foarte mult aspectul ușii de garaj – dacă este bine întreținută casa capătă un contur frumos.

Garajul este, de cele mai multe ori, cea mai largă intrare într-un imobil, insă, în același timp, și cea mai vulnerabilă. Dacă sistemul de închidere nu este sigur, garajul este cel mai slab punct de intruziune.

Finisaje
Texturi
CaracteristiciDetalii Uși de Garaj Sectionale
Materialpanouri de oțel de tip sandwich, cu ranforsări în zona balamalelor, protejate anticoroziv, cu finisaje: Woodgrain (presaj imitatie lemn), Lis (neted), Stucco (coaja de portocala)
Izolațiespumă poliuretanică ecologică de 40 mm
Etanșarecu garnituri de cauciuc, pe întreg conturul ușii
Sisteme de rulare și echilibrareșine de culisare din oțel galvanizat, role nylon cu rulmenți grafitați
Cabluri de tracțiunedin oțel galvanizat
Variante constructivecu geamuri sau panouri vitrate cu geam acrilic, grile de aerisire, usa pietonala
Acționaremanuală, cu arcuri de torsiune (cu blocare din închizator exterior/zăvor interior); electrică, cu acționare din buton (cu blocare automată din motor)
Sigurantaprotecție împotriva prinderii degetelor; protecție împotriva accidentărilor asigurată prin îmbinarea semicilindrică între secțiuni; dispozitive de siguranța pentru ruperea arcului; posibilitatea achiziționarii cu fotocelulă (recomandat!) pentru evitarea închiderii accidentale și protecția mâinii/obiectelor/persoanelor aflate în preajmă (opțiune valabilă în cazul ușilor automatizate)
DimensiuniL: 2200 – 5000 mm, H: 1830 – 3200 mm

Atunci când ancorarea în eleganța clasică își pune cuvântul, construcția care urmează să fie finalizată sau modernizată poate pastra această amprentă. În acest context sistemele de intrare/iesire pentru garaje au o pondere însemnata în aspectul exterior.

Aceste uși de garaj  sunt potrivite pentru orice categorie de mașini și pentru orice arhitectură de clădire, având o gamă variată de modele și culori disponibile. Ușile de garaj și-au demonstrat eficiența și robustețea, cea mai importantă dovadă fiind longevitatea sistemului. Acționarea se face cu ajutorul unor sisteme de manipulare inteligente și usor de folosit. Ușile de garaj secționale culisează (glisează) pe tavan deosebit de silentios si sunt potrivite atât locuințelor individuale, cât și locuințelor colective.

Ușile de garaj secționale oferă securitatea dorită prin modul special de fixare în cadru de oțel foarte rezistent, ancorat în mai multe puncte, precum și prin mecanismul special de blocare.

Ușile de garaj secționale se pot livra în multe culori și mărimi. Acestea pot fi confecționate la orice dimensiune și sunt adaptabile oricărui tip de garaj. Ușile de garaj secționale pot fi personalizate în funcție de dorința dvs., cu diverse accesorii, iar deschiderea poate fi manuală sau automată. De asemenea, toate ușile oferă o protecție optimă împotriva pierderii căldurii, economisind energie și asigurând un nivel crescut de confort.

Dacă doriți mai multă lumină naturală în garaj avem disponibile mai multe tipuri de ferestre sau panouri vitrate. Ramele ferestrelor pot fi din: inox sau PVC (albe sau negre) ferestrele se pot monta și pe usa pietonală. Rama de aluminu a panourilor vitrate poate fi vopsită în orice culoare din gama RAL (la cerere).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați