Automatizări

Automatizări rezidențiale pentru acces


O gamă largă de produse inovatoare, potrivite fiecărei nevoi: soluțiile proiectate de către cei mai renumiți producători pentru automatizarea accesului la domiciliu. Intuitiv de utilizat, sistemele de automatizare casnică sunt rezultatul unor cercetări tehnologice în continuă dezvoltare și a unei abordări axate pe individ, cu scopul de a ușura viața utilizatorului final.

Producția de sisteme de automatizare rezidențială este un sector important in industrie, tot mai mulți producători dându-și concursul spre a oferi cele mai bune soluții. Firma noastră se aliniază cerințelor și face din instalarea de siteme de automatizare rezidențiale o prioritate. Astfel soluțiile de automatizare adoptate de noi, satisfac nevoile moderne și respectă standardele calitative. Personalul nostru este pregătit pentru a lucra intr-un mod profesionist, fiecare echipă de la Infine Smart Solutions fiind instruită să fie atentă la detalii, să lucreze curat și îngrijit.

Suntem orientați spre a găsi soluții în toate cazurile întâlnite. Astfel putem interconecta automatizări sau aparate de la producători diverși, fără ca utilizatorul final să resimtă vreun disconfort. Spre exemplu: dacă dețineți o automatizare la poarta de acces de la un producător și automatizarea ușii de la garaj este de la un alt producător, noi vom lega cele doua echipamente, astfel incât să puteți folosi aceeași telecomandă. Mai mult, dacă doriți să vă controlați automatizările prin intermediul telefonului mobil, a tabletei sau calculatorului, noi avem soluția.

Descoperiți produsele și soluțiile noastre concepute pentru sectorul automatizării accesului la domiciliu.

Automatizări pentru acces ansambluri de locuințe


Infine Smart Solutions vă oferă soluții de ultimă oră, concepute pentru a răspunde tuturor nevoilor tehnice și operaționale ale instalărilor de automatizări ale ansamblurilor de locuințe. De-a lungul anilor am utilizat o gamă largă de produse avansate din punct de vedere tehnologic, susținute de software capabil să controleze mai mulți operatori în același timp, chiar și de la distanță.

Automatizări pentru căile de acces în domeniul industrial și comercial

Datorită expertizei noastre în domeniul automatizării accesului pentru structuri industriale și comerciale, vă putem oferi soluții eficiente de management al controlului acces. Soluțiile oferite de noi sunt de la faza de preconstrucție a clădirii, de montare și implementare a sistemelor, de instruire a personalului desemnat, de mentenanță și intreținere a sistemelor montate.

Descoperiți produsele, soluțiile și serviciile noastre concepute pentru sectorul automatizării accesului pentru domeniul industrial și comercial .