Sisteme de supraveghere

Executăm instalări, montaj de sisteme de supraveghere video atât persoanelor fizice cât și societăților comerciale sau asociațiilor de locatari. Echipamentele instalate de noi sunt de calitate superioara,camerele de supraveghere video având certificat de calitate dat de producător, cât și garanție 24 de luni.

Sisteme de alarmare și control acces

Executam instalări, montaj de sisteme de alarmare și control acces atât persoanelor fizice cât și societăților comerciale sau asociațiilor de locatari. Echipamentele instalate de noi sunt de calitate superioară.

Sisteme de detecție și alarmare la incendiu

Sistemele de detecție și semnalizare a incendiului constituie una dintre măsurile cele mai răspândite de securitate la incendiu și se bazează pe detectarea unor fenomene premergătoare incendiului sau caracteristice incendiului în faza incipientă și alarmarea în vederea stingerii incendiului înainte ca acesta să producă efecte majore.

Proiectare sisteme de securitate

Proiectarea este realizată în funcție de specificul obiectivului și de parametrii de management al riscului rezultați în urma analizei de risc, îndeplinind în același timp condițiile tehnice, de exploatare și siguranță conform legislației în domeniu.

[/pl_text]
[/pl_col]
[/pl_row]