PC & IT

Infine Smart Solutions va ofera o multitudine se servicii informatice

Externalizare servicii informatice

Deoarece că tehnologia de azi ne ajută foarte mult în îndeplinirea scopurilor din cadrul unei companii, devine evidentă și nevoia de a avea pe cineva care sa aibă grijă de echipamentele IT (calculatoare, imprimante, echipamente de rețea wireless și pe fir etc.). Externalizarea serviciilor IT (IT Outsourcing) înseamnă colaborarea cu o companie care să asigure funcțiile care în mod normal sunt realizate de un angajat în cazul unei companii mici sau de un department IT propriu, în cazul unei companii mai mari.

Citește mai mult

Cablare structurată

Cablarea structurată reprezintă un set de standarde ce determină modalitatea de instalare a cablurilor ce intră în componența rețelelor de date sau voce din centre de calcul, birouri sau clădiri. Aceste standarde determină modul de cablare în formă de ‘stea’, în care toate prizele de date sunt conectate la un patch panel central (montat, de obicei, într-un rack de 19 inchi), de unde poate fi determinat exact modul în care vor fi utilizate aceste conexiuni. Fiecare priză poate fi legată (prin intermediul patch-panel-ului) la un switch montat în același rack, sau la un patch panel cu rol de bridge către un sistem telefonic PBX, realizându-se astfel conexiunea la un port de voce.

Citeste mai mult

Contracte de service, mentenanță IT

Întreținerea periodică a IT este esențială pentru a asigura un sistem IT – indiferent dacă este un computer personal sau un server sau o retea de calculatoare, dintr-o firma pentru a rămâne sigur și stabil si pentru funcționarea eficientă eficientă a acestora.

Citește mai mult


Infine Smart Solutions este partenerul de încredere al dumneavoastră!

Pentru orice detalii vă rugăm să ne consultați!