Uși rezistente la foc

Infine Smart Solutions vă pune la dispoziție intreaga gamă de uși rezistente la foc, atestate și certificate conform normelor europene. Ușile antifoc sunt confecționate din materiale incombustibile cu o limită minimă de rezistență la foc de 90 minute. Rolul ușilor antifoc este acela de a nu lăsa incendiul să se propage dintr-o încăpere în alta, protejând oamenii, astfel încât aceștia să iasă în condiții de siguranță în exteriorul clădirii.

Soluția completă

Cu noi aveți soluția completă: consultanță, vânzare, montaj, mentenață și servicii postgaranție.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați. Echipa noastră vă stă la dispoziție.

De asemenea comercializăm și montăm uși cu protecție la fum.

Produsele noastre au aviz tehnic și agrement de la ISU, valabile in Romania.

Ușile comercializate de noi in versiuni metalice, sunt robuste si funcționale, si mai ales atractive din punct de vedere estetic. Normele de siguranță la incendii prevad utilizarea de usi metalice rezistente la foc atât in mediul industrial, cât și în cel HoReCa. Pentru aplicații din acest domeniu vă punem la dispoziție uși metalice de interior antifoc. Pe lângă mărmile standard, vă oferim și uși rezistente la foc, pe bază de comandă, la dimensiunile solicitate de dumneavoastră.

Domeniile de aplicabilitate sunt diverse: ușile antifoc sunt destinate izolării în caz de incendiu a unor încaperi, în subsoluri tehnice, clădiri rezidențiale sau de birouri, hale industriale, spații de producție, depozite etc. În funcție de dimensiuni acestea pot fi în unul sau doua canaturi. Gama largă de tipuri, dimensiuni și nivel de accesorizare permite adaptarea la cerințele oricărui proiect. Pot fi echipate cu diverse tipuri de tocuri, vitrări rezistente la foc, amortizoare, sisteme de control acces și alte accesorii.

Confecționate din foi metalice special tratate, din tablă zincată, atât în interior, cât și în exterior, inox sau aluminiu, umplute cu rășini speciale ignifuge și vată mineralș. În afară de protecția la foc, asigură si o izolare fonică și termică semnificativă. Întreaga structură este proiectată să reziste la foc, inclusiv balamalele, sistemul de închidere, tocul sau șildurile. Se pot vopsi la cerere in orice nuanță RAL. La cerere putem monta: bare antipanică, amortizoare, etc.

Standardizarea Uniunii Europene în ceea ce privește gradul de rezistență la incendiu a ușilor antifoc se dfinește in următoarele clase de rezistență:

  • R – fără rol în etanșeizare și izolare termică la foc (stâlpi, scări, balcoane, grinzi, acoperișuri și pereți) 
  • REI – au rol in etanșeizare și izolare termică la foc (pereți, planșee, plafoane)
  • EI – cu rol în etanșeizare și izolare termică la foc (uși antifum, obloane, uși, cortine)
  • E – fără rol în izolare termică, doar cu rol în etanșeizare la foc (panouri, uși, uși antifum, obloane, tencuieli de protecție, acoperiri, ecrane

Pentru detalii privind caracteristicile tehnice, vă rugăm să ne contactați

Montajul ușilor rezistente la foc

Pentru că montarea ușilor rezistete la foc este specială aveți nevoie de o echipă autorizată. Vă stăm la dispoziție și vă asigurăm montajul, respectând toate normele în vigoare.

Informatii utile:

Protecție pasivă antiincendiu

Tipuri de sisteme antiincendiu

Usi antifoc