Uși de garaj secționale cu o dungă pe mijlocul panoului

Există o mulțime de modele de uși de garaj începand de la cele mai simple, fără prea multe funcții, până la unele pe care nici nu le poti imagina.

O ușa de garaj trebuie să aibă un aspect estetic plăcut care să se armonizeze perfect cu stilul arhitectural al clădirii. Oricare ar fi cerința ta, noi avem soluția. Oricât de ciudat ar părea, o ușă de garaj corespunzătoare poate schimba aproape în întregime felul în care arată locuința ta.

Finisaje
Texturi
CaracteristiciDetalii Uși de Garaj Sectionale
Materialpanouri de oțel de tip sandwich, cu ranforsări în zona balamalelor, protejate anticoroziv, cu finisaje: Woodgrain (presaj imitatie lemn), Lis (neted), Stucco (coaja de portocala)
Izolațiespumă poliuretanică ecologică de 40 mm
Etanșarecu garnituri de cauciuc, pe întreg conturul ușii
Sisteme de rulare și echilibrareșine de culisare din oțel galvanizat, role nylon cu rulmenți grafitați
Cabluri de tracțiunedin oțel galvanizat
Variante constructivecu geamuri sau panouri vitrate cu geam acrilic, grile de aerisire, usa pietonala
Acționaremanuală, cu arcuri de torsiune (cu blocare din închizator exterior/zăvor interior); electrică, cu acționare din buton (cu blocare automată din motor)
Sigurantaprotecție împotriva prinderii degetelor; protecție împotriva accidentărilor asigurată prin îmbinarea semicilindrică între secțiuni; dispozitive de siguranța pentru ruperea arcului; posibilitatea achiziționarii cu fotocelulă (recomandat!) pentru evitarea închiderii accidentale și protecția mâinii/obiectelor/persoanelor aflate în preajmă (opțiune valabilă în cazul ușilor automatizate)
DimensiuniL: 2200 – 5000 mm, H: 1830 – 3200 mm

O ușă de garaj secțională nu trebuie trecută cu vederea când vine vorba de aspectul casei tale. Noi înțelegem foarte bine nevoile clienților noștri și motivul pentru care aceștia își doresc o ușă de garaj deosebită.

Ușa pietonală este soluția perfectă pentru a asigura accesul rapid din, respectiv în garaj, fără a mai fi nevoie să se deschidă întreaga ușă. Ușa pietonală se realizează din același material ca și ușa de garaj secțională, fiind ușor de integrat în design-ul acesteia.

Infine Smart Solutions comercializează uși de garaj secționale cu o dungă pe mijlocul panoului la cele mai atractive prețuri. Suntem competitivi deoarece avem legatură directă cu principalii importatori si furnizori de pe piață.

Ușile de garaj secționale oferă securitatea dorită prin modul special de fixare în cadru de oțel foarte rezistent, ancorat în mai multe puncte, precum și prin mecanismul special de blocare.

Ușile de garaj secționale se pot livra în multe culori și mărimi. Acestea pot fi confecționate la orice dimensiune și sunt adaptabile oricărui tip de garaj. Ușile de garaj secționale pot fi personalizate în funcție de dorința dvs., cu diverse accesorii, iar deschiderea poate fi manuală sau automată. De asemenea, toate ușile oferă o protecție optimă împotriva pierderii căldurii, economisind energie și asigurând un nivel crescut de confort.

Dacă doriți mai multă lumină naturală în garaj avem disponibile mai multe tipuri de ferestre sau panouri vitrate. Ramele ferestrelor pot fi din: inox sau PVC (albe sau negre) ferestrele se pot monta și pe usa pietonală. Rama de aluminu a panourilor vitrate poate fi vopsită în orice culoare din gama RAL (la cerere).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați