Uși de garaj secționale cu dungi orizontale

Ușile de garaj cu dungi orizontale sunt usor de folosit atunci cand ai instalat un motor electric. Ușile de garaj sectionale cu motoare electrice au devenit o necesitate în zilele noastre pentru toti cei care detin o casă. Dacă nu vrei să iesi din masină când plouă, un frig îngrozitor cu o singură apăsare pe butonul telecomenzii ușa garajului se deschide automat. Motiv pentru care este recomandabil să faci o schimbare și să înlocuiesti vechea ușa cu una automatizată.

Finisaje
Texturi
CaracteristiciDetalii Uși de Garaj Sectionale
Materialpanouri de oțel de tip sandwich, cu ranforsări în zona balamalelor, protejate anticoroziv, cu finisaje: Woodgrain (presaj imitatie lemn), Lis (neted), Stucco (coaja de portocala)
Izolațiespumă poliuretanică ecologică de 40 mm
Etanșarecu garnituri de cauciuc, pe întreg conturul ușii
Sisteme de rulare și echilibrareșine de culisare din oțel galvanizat, role nylon cu rulmenți grafitați
Cabluri de tracțiunedin oțel galvanizat
Variante constructivecu geamuri sau panouri vitrate cu geam acrilic, grile de aerisire, usa pietonala
Acționaremanuală, cu arcuri de torsiune (cu blocare din închizator exterior/zăvor interior); electrică, cu acționare din buton (cu blocare automată din motor)
Sigurantaprotecție împotriva prinderii degetelor; protecție împotriva accidentărilor asigurată prin îmbinarea semicilindrică între secțiuni; dispozitive de siguranța pentru ruperea arcului; posibilitatea achiziționarii cu fotocelulă (recomandat!) pentru evitarea închiderii accidentale și protecția mâinii/obiectelor/persoanelor aflate în preajmă (opțiune valabilă în cazul ușilor automatizate)
DimensiuniL: 2200 – 5000 mm, H: 1830 – 3200 mm

Proprietarii care dețin garaje preferă uși de garaj cu dungi orizontale pentru ca își doresc cât mai mult spațiu pentru manevrarea mașini. Ușile secționale, pot fi montate indiferent de forma pe care o are garajul, potrivindu-se de minune oricărui spatiu.

Prin modul special de fixare în cadrul de otel extrem de rezistent ancorcat în mai multe puncte și prin anumite mecanisme speciale de blocare, ușile de garaj selectionale iți oferă o securitate foarte bine pusă la punct. Sunt foarte multe variante pentru automatizare, astfel încât acestea să se potrivească oricărui tip de construcție rezidentială, iar pentru ca soluția să fie completă, paleta largă de culori din gama RAL oferă integrarea perfectă, la nivel estetic.

Ușile de garaj secționale oferă securitatea dorită prin modul special de fixare în cadru de oțel foarte rezistent, ancorat în mai multe puncte, precum și prin mecanismul special de blocare.

Ușile de garaj secționale se pot livra în multe culori și mărimi. Acestea pot fi confecționate la orice dimensiune și sunt adaptabile oricărui tip de garaj. Ușile de garaj secționale pot fi personalizate în funcție de dorința dvs., cu diverse accesorii, iar deschiderea poate fi manuală sau automată. De asemenea, toate ușile oferă o protecție optimă împotriva pierderii căldurii, economisind energie și asigurând un nivel crescut de confort.

Dacă doriți mai multă lumină naturală în garaj avem disponibile mai multe tipuri de ferestre sau panouri vitrate. Ramele ferestrelor pot fi din: inox sau PVC (albe sau negre) ferestrele se pot monta și pe usa pietonală. Rama de aluminu a panourilor vitrate poate fi vopsită în orice culoare din gama RAL (la cerere).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați