Uși de garaj cu panouri casetate

Îți oferim o gamă diversificată și variată de produse industriale și rezidențiale. Alege ușa de garaj potrivită pentru orice tip de masina și pentru orice gen de arhitectura de cladire. Alege o ușa de garaj cu panouri casetate elegantă și modernă. La Infine Smart Solutions, găsești o mulțime de modele disponibile în numeroase culori.

Ușile de garaj cu panouri casetate sunt foarte sigure – sunt dotate cu dispozitive de sigurantă pentru ruperea arcului. Se pot achiziționa cu fotocelule pentru evitarea închiderii accidentale si protectia: mâinilor, a obiectelor, persoanelor aflate în preajmă (opțiune valabilă în cazul ușilor automatizate)

Finisaje
Texturi
CaracteristiciDetalii Uși de Garaj Sectionale
Materialpanouri de oțel de tip sandwich, cu ranforsări în zona balamalelor, protejate anticoroziv, cu finisaje: Woodgrain (presaj imitatie lemn), Lis (neted), Stucco (coaja de portocala)
Izolațiespumă poliuretanică ecologică de 40 mm
Etanșarecu garnituri de cauciuc, pe întreg conturul ușii
Sisteme de rulare și echilibrareșine de culisare din oțel galvanizat, role nylon cu rulmenți grafitați
Cabluri de tracțiunedin oțel galvanizat
Variante constructivecu geamuri sau panouri vitrate cu geam acrilic, grile de aerisire, usa pietonala
Acționaremanuală, cu arcuri de torsiune (cu blocare din închizator exterior/zăvor interior); electrică, cu acționare din buton (cu blocare automată din motor)
Sigurantaprotecție împotriva prinderii degetelor; protecție împotriva accidentărilor asigurată prin îmbinarea semicilindrică între secțiuni; dispozitive de siguranța pentru ruperea arcului; posibilitatea achiziționarii cu fotocelulă (recomandat!) pentru evitarea închiderii accidentale și protecția mâinii/obiectelor/persoanelor aflate în preajmă (opțiune valabilă în cazul ușilor automatizate)
DimensiuniL: 2200 – 5000 mm, H: 1830 – 3200 mm

Materialele disponibile pentru acest model sunt compozite și includ: un panou exterior din lemn stratificat sau metal, miezul din spumă poliuretanică termoizolantă și finisajul interior care poate coincide cu cel exterior sau poate fi ales în concordanță cu ambianța interioara.

Ușile de garaj secționale oferă securitatea dorită prin modul special de fixare în cadru de oțel foarte rezistent, ancorat în mai multe puncte, precum și prin mecanismul special de blocare.

Ușile de garaj secționale se pot livra în multe culori și mărimi. Acestea pot fi confecționate la orice dimensiune și sunt adaptabile oricărui tip de garaj. Ușile de garaj secționale pot fi personalizate în funcție de dorința dvs., cu diverse accesorii, iar deschiderea poate fi manuală sau automată. De asemenea, toate ușile oferă o protecție optimă împotriva pierderii căldurii, economisind energie și asigurând un nivel crescut de confort.

Dacă doriți mai multă lumină naturală în garaj avem disponibile mai multe tipuri de ferestre sau panouri vitrate. Ramele ferestrelor pot fi din: inox sau PVC (albe sau negre) ferestrele se pot monta și pe usa pietonală. Rama de aluminu a panourilor vitrate poate fi vopsită în orice culoare din gama RAL (la cerere).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați